• slide 26
  • slide 22
  • Slide 30
    Maha Amsterdam
    Vijzelstraat 129
  • slide4
  • slide 29
  • slide 21
  • slide2
    Jacketz
    Nieuwendijk 32
  • slide 9
  • slide 17
  • slide 10
    Adiuvantes
    Oudezijds Achterburgwal 121
  • slide 18
  • slide 24
  • slide5
  • slide 15
  • slide 16
  • slide8
  • slide 19
  • slide1
    Croque Madame
    Sint Annendwarsstraat 24
  • slide25
  • slide 12
    Okker Art Gallery
    Vijzelstraat 125

Privacy statement

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Sinds 1 september 2001 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Deze wet geeft aan wat de rechten zijn van iemand van wie gegevens worden gebruikt en wat de plichten zijn van de instanties of bedrijven die gegevens gebruiken. De Wbp is ook van toepassing op gegevens die worden verzameld via de website van 1012Inc.

Wat zijn persoonsgegevens?
Onder een persoonsgegeven wordt verstaan: een gegeven dat herleidbaar is tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, danwel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam van een persoon of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Hoe gaat 1012Inc om met uw persoonsgegevens?
Uw gegevens worden op een behoorlijke en zorgvuldige manier, in overeenstemming met de Wbp verwerkt. Dat betekent, dat uw persoonsgegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten.

Meer informatie?
U kunt bij ons informeren wat er met uw gegevens gebeurt. Heeft u bezwaar tegen het verwerken van uw persoonsgegevens of wilt u deze wijzigen, dan kunt u ons dat laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..